Stalen Trappen: duurzaamheid en esthetiek in perfecte harmonie bij ITM 

Stalen trappen zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een extra dimensie toe aan uw interieur. ITM streeft ernaar om met dit robuuste materiaal niet alleen stevigheid te garanderen, maar ook een verfijnde uitstraling te creëren die perfect past bij uw persoonlijke stijl. 

Of u nu op zoek bent naar rechte trappen, wenteltrappen, spiltrappen of trappen met een kwart, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw wensen en budget. Maak een afspraak en ontdek samen met ITM de mogelijkheden voor stalen trappen die een droomresultaat in uw woning realiseren.

Veelzijdige voordelen van staal

Stalen trappen bieden een overvloed aan voordelen. Naast het esthetische aspect, waarbij staal moeiteloos samengaat met glas, hout of steen, zijn de praktische eigenschappen en de uitmuntende kwaliteit van dit materiaal doorslaggevend voor de keuze in uw woning. Dankzij de sterkte van staal kunt u indrukwekkende overspanningen creëren, en zelfs rondingen zijn met staal eenvoudig te realiseren. 

Denk aan de elegantie van wenteltrappen of spiltrappen. Creatieve combinaties, zoals houten treden met een inox leuning, of de harmonie van natuursteen en glas, resulteren in adembenemende eindresultaten.

Weinig onderhoud, langdurig plezier 

Een roestvrij stalen trap is niet alleen een visuele aanwinst, maar ook praktisch in onderhoud. Eenvoudig schoon te maken en vrij van de krassen die vaak voorkomen bij houten trappen. Bij ITM begrijpen we het belang van zorgeloos genieten van uw trap, en daarom bieden we duurzame oplossingen die weinig onderhoud vergen. 

Heeft u interesse in stalen trappen of wilt u de mogelijkheden voor stalen deuren, balustrades of andere metaalwerken verkennen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. ITM staat klaar om uw visie te vertalen naar stijlvolle, functionele realiteiten in staal.

Wenteltrappen

Trappen met een kwart

Spil trappen


Rechte trappen

 

 

Logo

Met jarenlange ervaring hebben we ons gespecialiseerd in het realiseren van diverse metalen constructies

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 03 663 16 34
E-mail: [email protected]
BTW: BE 0473.057.716

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Ma - Vr 09u-12u & 13u-18u
Za: 09u-12u

Kalmthoutsesteenweg 197 bus 6
2990 Wuustwezel

Gratis offerte

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Ons team staat klaar om uw wensen te bespreken en u te voorzien van een vrijblijvende prijsofferte.