ITM - Specialist in metaal- en inoxwerken

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor hoogwaardige metaal- en inoxwerken? ITM is de expert die aan al uw wensen voldoet. Of u nu een particulier bent of een bedrijf, aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om uw plannen te bespreken!

Meer dan 20 jaar ervaring

ITM vervaardigt al meer dan 20 jaar succesvol stalen deuren, trappen, balustrades, loopbruggen, meubelen, terrassen, logo's, belettering en andere metalen constructies. Onze goed opgeleide vakmensen produceren alles in ons eigen atelier, uitgerust met de nodige geavanceerde apparatuur. Elk ontwerp wordt op maat gemaakt, volgens de specifieke wensen van de klant en het voorgelegde ontwerp.

Uitgebreide ontwerpen
Ruime werkregio

Uitstekende service voor particulieren en bedrijven

ITM staat bekend om zijn uitstekende service en flexibiliteit. Ons ambitieuze en gedreven team garandeert een persoonlijke opvolging van elk project, met aandacht voor een zorgvuldige afwerking. Of u nu een particuliere klant bent of namens een bedrijf handelt, wij bieden de service die u verdient. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op. Ons professionele team staat klaar om u met plezier verder te helpen.

Logo

Met jarenlange ervaring hebben we ons gespecialiseerd in het realiseren van diverse metalen constructies

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 03 663 16 34
E-mail: [email protected]
BTW: BE 0473.057.716

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Ma - Vr 09u-12u & 13u-18u
Za: 09u-12u

Kalmthoutsesteenweg 197 bus 6
2990 Wuustwezel

Gratis offerte

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Ons team staat klaar om uw wensen te bespreken en u te voorzien van een vrijblijvende prijsofferte.