Metalen constructies op maat

De diversiteit aan diensten die ITM aanbiedt, overstijgt ruimschoots het op maat maken van stalen deuren, trappen, balustrades en metalen meubelen. Onze firma staat garant voor een uitgebreid aanbod van andere metalen constructies, waaronder fietsenstallingen, stalen daken en meer.

Metaal biedt veel mogelijkheden

Staal, aluminium of roestvrij staal - metaal is een veelzijdig materiaal met diverse aspecten en kwaliteiten die resulteren in een stevig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk eindresultaat. De flexibiliteit van metaal maakt het geschikt voor een breed scala aan constructies. Door gebruik te maken van slanke profielen in combinatie met grote glasoppervlakken behoudt het eindresultaat een elegante uitstraling. Of het nu gaat om deuren, balustrades, trappen of andere metalen meubelen, elk stuk is esthetisch mooi, onderhoudsvriendelijk en vormvast.

Daarnaast zijn er nog tal van andere metalen constructies die wij eenvoudig kunnen vervaardigen, waaronder:

  • Stalen deuren
  • Stalen trappen
  • Balustrades voor uw terras of balkon
  • Metalen meubelen
  • Metalen brievenbussen
  • Fietsenstallingen
  • Stalen daken of wanden
  • Stalen poorten en omheiningen
  • En meer...

Vakmanschap en apparatuur

Bij ITM beschikken we over alle benodigde apparatuur om metaalwerken voor woningen en industriegebouwen met succes af te ronden. In samenwerking met u of uw architect bekijken wij de plannen zorgvuldig en streven naar het gewenste eindresultaat. Bespreek de gewenste stijl, variƫrend van robuust tot elegant, en laat u verrassen door op maat gemaakte constructies die aan al uw eisen voldoen.

Orangerie

Brandladders

Loopbruggen

Terras

Logo's

Logo

Met jarenlange ervaring hebben we ons gespecialiseerd in het realiseren van diverse metalen constructies

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 03 663 16 34
E-mail: [email protected]
BTW: BE 0473.057.716

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Ma - Vr 09u-12u & 13u-18u
Za: 09u-12u

Kalmthoutsesteenweg 197 bus 6
2990 Wuustwezel

Gratis offerte

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Ons team staat klaar om uw wensen te bespreken en u te voorzien van een vrijblijvende prijsofferte.