Onze diensten

Met jarenlange ervaring hebben we ons gespecialiseerd in het realiseren van diverse metalen constructies, waaronder trappen, deuren, balustrades, meubelen en meer.

Featured Icon

STALEN DEUREN

Als gespecialiseerd bedrijf in metaalwerken staan wij klaar om u te begeleiden bij het kiezen van smeedijzeren deuren die perfect passen bij zowel uw moderne als landelijke interieur.

Lees meer
Featured Icon

STALEN TRAPPEN

Of u nu op zoek bent naar rechte trappen, wenteltrappen, spiltrappen of trappen met een kwart, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw wensen en budget.

Lees meer
Featured Icon

BALLUSTRADES

Wij streven ernaar om open ruimtes in uw woning, terras of mezzanine te creƫren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Lees meer
Featured Icon

HANDGREPEN

Veiligheid en functionaliteit gaan hand in hand. Daarom bieden wij hoogwaardige handgrepen voor wandbevestiging die niet alleen zorgen voor extra grip en stabiliteit.

Lees meer
Featured Icon

METALEN MEUBELEN

Als liefhebber van moderne en toch authentieke interieurs, zoekt u naar meubelstukken die zowel robuust als elegant zijn. Bij ITM, gespecialiseerd in metaalwerken en inox design, begrijpen we uw wens voor unieke eyecatchers in huis.

Lees meer
Featured Icon

POORTEN

Bij ITM bieden we op maat gemaakte poorten aan die niet alleen dienen als functionele toegang, maar ook als esthetische aanvulling op uw woning of bedrijfspand.

Lees meer
Logo

Met jarenlange ervaring hebben we ons gespecialiseerd in het realiseren van diverse metalen constructies

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 03 663 16 34
E-mail: [email protected]
BTW: BE 0473.057.716

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Ma - Vr 09u-12u & 13u-18u
Za: 09u-12u

Kalmthoutsesteenweg 197 bus 6
2990 Wuustwezel

Gratis offerte

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Ons team staat klaar om uw wensen te bespreken en u te voorzien van een vrijblijvende prijsofferte.