Metalen poorten

Bij ITM bieden we op maat gemaakte poorten aan die niet alleen dienen als functionele toegang, maar ook als esthetische aanvulling op uw woning of bedrijfspand. Met keuze uit hoogwaardig staal of roestvrij staal (inox), en de opties voor schuif- of draaipoorten, bieden wij een breed scala aan mogelijkheden die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften en stijlvoorkeuren.

Staal of inox: duurzaamheid en stijl 

Of u nu de voorkeur geeft aan de robuuste uitstraling van staal of de moderne elegantie van inox, bij ITM staan wij klaar om poorten te vervaardigen die niet alleen duurzaam zijn, maar ook naadloos passen bij de architectuur van uw woning of bedrijfspand.

Schuif- of draaipoorten: flexibiliteit in functionaliteit 

Wij begrijpen dat de keuze tussen schuif- of draaipoorten afhankelijk is van uw ruimte en specifieke behoeften. Schuifpoorten bieden een ruimtebesparende oplossing, terwijl draaipoorten een meer traditionele uitstraling kunnen hebben. Ons ervaren team adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze, rekening houdend met uw omgeving en persoonlijke voorkeuren.

Geautomatiseerde poorten: gemak en veiligheid 

Voeg een extra laag van gemak en veiligheid toe aan uw eigendom met onze geautomatiseerde poorten. Of het nu gaat om een schuif- of draaipoort, onze geautomatiseerde systemen bieden u de luxe van comfortabele toegang zonder dat u uit uw voertuig hoeft te stappen. Dit is niet alleen handig, maar draagt ook bij aan de beveiliging van uw pand.

Vakkundige installatie en onderhoud 

Bij ITM hechten we veel waarde aan vakmanschap, van het ontwerp tot de installatie van uw poorten. Ons team werkt nauw samen met u om ervoor te zorgen dat de poorten aan al uw eisen voldoen. Daarnaast bieden wij professioneel onderhoud om ervoor te zorgen dat uw poorten langdurig soepel blijven functioneren.

Interesse in op maat gemaakte poorten?

Wilt u uw woning of bedrijfspand verrijken met op maat gemaakte poorten van ITM? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Ons team staat klaar om uw wensen te bespreken en u te voorzien van een vrijblijvende prijsofferte. Ontdek de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl met onze op maat gemaakte poorten.

Logo

Met jarenlange ervaring hebben we ons gespecialiseerd in het realiseren van diverse metalen constructies

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 03 663 16 34
E-mail: [email protected]
BTW: BE 0473.057.716

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Ma - Vr 09u-12u & 13u-18u
Za: 09u-12u

Kalmthoutsesteenweg 197 bus 6
2990 Wuustwezel

Gratis offerte

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Ons team staat klaar om uw wensen te bespreken en u te voorzien van een vrijblijvende prijsofferte.