Balustrades: inox, metaal en glas 

Naast onze expertise in stalen deuren en trappen biedt ITM ook op maat gemaakte afsluitingen in metaal, waaronder stevige balustrades en trapleuningen. Wij streven ernaar om open ruimtes in uw woning, terras of mezzanine te creƫren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Trapleuningen: stijlvolle veiligheid 

Heeft uw trap nog geen veilige leuning? Bij ITM maken we trapleuningen op maat die perfect aansluiten bij het materiaal van de treden. Maak een afspraak om uw wensen, verwachtingen en budget met ons te bespreken. Onze trapleuningen worden vervaardigd in staal of inox voor het beste, stevigste en meest duurzame eindresultaat. U heeft de vrijheid om de onderdelen, afwerkingen en materialen zelf te kiezen. Als u behoefte heeft aan deskundig advies of nog niet zeker bent over de gewenste stijl, staan onze professionele teams klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes.

Balustrades: combinatie van duurzaamheid en veiligheid

Heeft u een open hal, een loft met mezzanine of een terras dat nog niet veilig is afgesloten? Overweeg dan de plaatsing van onze balustrades. Gemaakt van staal, bieden ze duurzaamheid en stevigheid. Op deze manier kunt u met een gerust hart uw kinderen laten spelen zonder zorgen over hoogtes. Onze stevige balustrades worden op maat gemaakt en bieden de kwaliteit die nodig is voor een langdurig en robuust eindresultaat, volledig afgestemd op uw wensen en passend bij de stijl van uw woning. 

Heeft u interesse in onze balustrades en trapleuningen, of wilt u ook de mogelijkheden voor stalen deuren en andere metaalwerken verkennen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Vraag tevens naar uw vrijblijvende prijsofferte. ITM staat klaar om uw ruimtes te voorzien van functionele en elegante metaaloplossingen.

Metaal

Inox

Glas

Logo

Met jarenlange ervaring hebben we ons gespecialiseerd in het realiseren van diverse metalen constructies

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 03 663 16 34
E-mail: [email protected]
BTW: BE 0473.057.716

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Ma - Vr 09u-12u & 13u-18u
Za: 09u-12u

Kalmthoutsesteenweg 197 bus 6
2990 Wuustwezel

Gratis offerte

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Ons team staat klaar om uw wensen te bespreken en u te voorzien van een vrijblijvende prijsofferte.