Metalen meubelen 

Als liefhebber van moderne en toch authentieke interieurs, zoekt u naar meubelstukken die zowel robuust als elegant zijn. Bij ITM, gespecialiseerd in metaalwerken en inox design, begrijpen we uw wens voor unieke eyecatchers in huis. 

Wij creëren op maat gemaakte metalen meubelen die niet alleen een bijzondere uitstraling geven aan uw interieur, maar ook voldoen aan uw persoonlijke stijl.

Robuust doch verfijnd design

Metalen meubelen zijn de perfecte keuze om uw interieur een moderne, authentieke uitstraling te geven. Metaal is niet alleen onderhoudsvriendelijk, maar biedt ook veel ontwerpmogelijkheden voor het creëren van diverse constructies. Of het nu gaat om stalen trappen, deuren, poorten, balustrades of meubelen, bij ITM staan we klaar om uw dromen waar te maken. Stel u voor: een authentieke houten kast met een stoer metalen onderstel, of handvatten van roestvrij staal. De mogelijkheden zijn eindeloos, en wij helpen u graag bij het verwezenlijken van uw ideeën.

Vrijblijvende offerte voor kwaliteit en esthetiek

De sterkte van metaal, gecombineerd met vakmanschap in laswerken, resulteert in stevige en duurzame meubelconstructies. Het is niet alleen een dankbaar materiaal voor zijn kwaliteit, maar het biedt ook esthetische schoonheid, onderhoudsgemak en vormvastheid. Indien u interesse heeft in unieke metalen meubelen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij bieden graag een gratis en vrijblijvende prijsofferte aan, zodat u uw interieur kunt verrijken met stijlvolle en functionele metalen meubelen.

Logo

Met jarenlange ervaring hebben we ons gespecialiseerd in het realiseren van diverse metalen constructies

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 03 663 16 34
E-mail: [email protected]
BTW: BE 0473.057.716

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Ma - Vr 09u-12u & 13u-18u
Za: 09u-12u

Kalmthoutsesteenweg 197 bus 6
2990 Wuustwezel

Gratis offerte

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Ons team staat klaar om uw wensen te bespreken en u te voorzien van een vrijblijvende prijsofferte.