Veilige handgrepen voor wandbevestiging bij ITM

Veiligheid en functionaliteit gaan hand in hand. Daarom bieden wij hoogwaardige handgrepen voor wandbevestiging die niet alleen zorgen voor extra grip en stabiliteit, maar ook een stijlvolle toevoeging vormen aan uw ruimte. 

Of het nu gaat om thuisgebruik, in openbare ruimtes, of in zakelijke omgevingen, onze handgrepen zijn ontworpen om aan de hoogste veiligheidsnormen te voldoen, terwijl ze tegelijkertijd een esthetisch verantwoorde oplossing bieden.

Functioneel en veilig

Onze wandbevestigde handgrepen zijn ideaal voor situaties waar extra ondersteuning nodig is. Of het nu gaat om trappen, gangen, badkamers of andere ruimtes, onze handgrepen bieden een betrouwbare grip om het risico op uitglijden en vallen te verminderen. Gemaakt van duurzame materialen, zoals staal of inox, garanderen onze handgrepen een lange levensduur en stevigheid. 

Stijlvol design

Bij ITM begrijpen we dat functionaliteit niet ten koste hoeft te gaan van esthetiek. Onze handgrepen worden met oog voor detail vervaardigd, waardoor ze niet alleen veiligheid bieden, maar ook een eigentijdse uitstraling hebben. U kunt kiezen uit verschillende ontwerpen, afwerkingen en materialen, zodat de handgrepen perfect aansluiten bij de stijl van uw interieur.

Op maat van uw wensen en noden

Wij geloven in maatwerk, en daarom bieden we handgrepen aan in diverse maten en vormen, passend bij uw specifieke behoeften en ruimtevereisten. Maak een afspraak met ons deskundig team om uw wensen en verwachtingen te bespreken, zodat wij u kunnen voorzien van op maat gemaakte oplossingen die naadloos integreren in uw leef- of werkomgeving. 

Heeft u interesse in onze handgrepen voor wandbevestiging, of wilt u ook de mogelijkheden voor andere metaalwerken zoals stalen deuren, trappen, poorten en balustrades verkennen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Bij ITM streven we ernaar om functionaliteit en stijl te verenigen in al uw metaalbehoeften.

Logo

Met jarenlange ervaring hebben we ons gespecialiseerd in het realiseren van diverse metalen constructies

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 03 663 16 34
E-mail: [email protected]
BTW: BE 0473.057.716

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Ma - Vr 09u-12u & 13u-18u
Za: 09u-12u

Kalmthoutsesteenweg 197 bus 6
2990 Wuustwezel

Gratis offerte

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Ons team staat klaar om uw wensen te bespreken en u te voorzien van een vrijblijvende prijsofferte.