Stalen trappen zorgen voor stevigheid en een mooie uitstraling

Niet enkel stalen deuren, maar ook stalen trappen geven uw interieur een extra cachet. Dit materiaal is onderhoudsvriendelijk en uitermate sterk. Zo kan u zonder problemen bijzondere constructies in huis halen die toch de nodige stevigheid en draagkracht hebben. Maak een afspraak en bespreek uw wensen, verwachtingen en budget met ITM bvba voor al uw stalen trappen in Wuustwezel. Samen gaat u voor een eindresultaat van uw dromen.

Vele voordelen van staal

Stalen trappen bieden enorm veel voordelen. Niet enkel het esthetische aspect, waarbij staal mooi combineert met glas, hout en steen, maar ook de praktische facetten en goede kwaliteit van dit materiaal zorgen ervoor dat dit de beste keuze is voor uw woning. Door de sterkte van staal kan u grote overspanningen maken en ook rondingen zijn in staal eenvoudig te realiseren. Denk maar aan wenteltrappen of spiltrappen. Wanneer u een modernere look wilt en bijgeluiden wanneer u de trap op- en afloopt wilt reduceren tot het minimum, kan wel natuurlijk wel kiezen voor treden in een ander materiaal. Mooie combinaties zijn bijvoorbeeld houten treden met een inox leuning, maar ook natuursteen en glas zorgen voor prachtige resultaten.

Weinig onderhoud

Een roestvrij stalen trap is bovendien ook ideaal om te onderhouden. U kan de trap makkelijk poetsen en krassen, die u wel vaak terugvindt bij houten trappen, zijn uitgesloten. Hebt u interesse? Of wilt u ook eens de mogelijkheden voor stalen deuren, balustrades of andere metaalwerken bekijken? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina.