Uw specialist in stalen deuren

Houdt u van een ware eyecatcher in uw interieur? Wilt u graag veel lichtinval creëren? Dan is het integreren van glas in combinatie met staal de ideale oplossing. Voor prachtige op maat gemaakte stalen deuren in Wuustwezel kan u terecht bij ITM bvba. Dit bedrijf is gespecialiseerd in inox design werken en meer. Zij staan u bij in uw keuze en zorgen ervoor dat de smeedijzeren deuren in zowel uw modern als uw landelijk interieur volledig tot hun recht komen.

Lichtinval

Glas is altijd een element in het interieur dat zeer welkom is. Het zorgt voor een natuurlijke lichtinval en creëert bovendien het gevoel van ruimte. Een glazen deur in vergelijking met een dichte deur in onder andere hout, zorgt voor een open effect en maakt uw woonkamer, hal of keuken op slag een pak aangenamer omdat je een minder gesloten gevoel ervaart. Wanneer u dan ook nog eens kiest voor stalen deuren, zorgt u niet enkel voor een open effect, maar ook voor een zeer stijlvolle afwerking. Deze deuren bieden trouwens de mogelijkheid om ze te integreren in alle soorten interieurs. Denk maar aan een moderne loft waarin een smeedijzeren deur een waar pronkstuk is. Of wat dacht u van een landelijk interieur waarbij een stalen deur net nog meer karakter biedt?

Sterkte van staal

Staal heeft al vaker zijn degelijkheid bewezen. Door de sterkte van het materiaal in combinatie met goede laswerken van de profielen wordt er een stevige constructie bekomen. Op die manier is het ook mogelijk om met slanke profielen te werken in combinatie met grote glasoppervlakken. Zo blijft het eindresultaat toch elegant. Stalen deuren zijn esthetisch mooi, onderhoudsvriendelijk en vormvast.

Hebt u ook interesse in stalen trappen, balustrades of andere metaalwerken? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina.