Ga voor robuust en toch elegant met metalen meubelen

Houdt u niet van warme, eerder klassieke houten meubels? Wilt u ware eyecatchers in huis halen om uw interieur een bijzondere uitstraling te geven? Neem dan contact op met het bedrijf ITM bvba, gespecialiseerd in metaalwerken en inox design werken. Zij vervaardigen uw metalen meubelen in Wuustwezel op maat en gaan samen met u voor de persoonlijke look die u voor ogen hebt.

Robuust doch elegant

Uw interieur een moderne maar toch authentieke uitstraling geven, kan door gebruik te maken van stevige en stoere materialen. Metaal is hiervoor een dankbaar materiaal. Het is niet enkel onderhoudsvriendelijk, maar het leent zich ook tot heel wat mogelijkheden en het opbouwen van verschillende constructies. Metalen meubelen zijn daarom ook het element dat u in huis moet halen wanneer u droomt van een robuust maar toch elegante uitstraling van uw woonkamer, keuken of hal. Dit wil zeggen dat u niet enkel kan kiezen voor stalen trappen of stalen deuren, maar ook uw meubels door ITM bvba kan laten vervaardigen. Wat dacht u van een authentieke houten kast die u afwerkt met een metalen onderstel? Of wilt u handvaten in roestvrij staal? Aarzel niet en bespreek uw wensen vandaag nog voor het eindresultaat van uw dromen.

Vrijblijvende offerte

Door de sterkte van het materiaal in combinatie met goede laswerken van de profielen wordt er een stevige constructie bekomen. Het is dus een dankbaar materiaal dat u een goede kwaliteit garandeert. Verder is het esthetisch mooi, onderhoudsvriendelijk en vormvast. Hebt u interesse in metalen meubelen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina. Vraag zeker ook naar uw gratis en vrijblijvende prijsofferte.