Overige metalen constructies

De waaier aan diensten die ITM bvba aanbiedt, valt niet te onderschatten. Buiten het op maat maken van stalen deuren, stalen trappen, balustrades en metalen meubelen, kan u voor nog veel meer bij deze firma terecht. Denk maar aan overige metalen constructies in Wuustwezel zoals fietsenstallingen, stalen daken en meer.

Verschillende mogelijkheden

Metaal zoals staal, aluminium of rvs, is een zeer dankbaar materiaal. Het heeft verschillende aspecten en kwaliteiten die ervoor zorgen dat u verzekerd bent van een stevig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk eindresultaat. Het biedt daarom ook verschillende mogelijkheden en het kan gebruikt worden voor eender welke constructie. Het is ook mogelijk om met slanke profielen te werken in combinatie met grote glasoppervlakken. Zo blijft het eindresultaat toch elegant. Deuren, balustrades of andere metalen meubelen zijn esthetisch mooi, onderhoudsvriendelijk en vormvast.

Maar ook overige metalen constructies zijn makkelijk te vervaardigen. Denk maar aan:

  • Stalen deuren
  • Stalen trappen
  • Balustrades voor uw terras of balkon
  • Metalen meubelen
  • Fietsenstallingen
  • Stalen daken of wanden
  • Stalen poorten en omheiningen

Dit kan zowel voor woning- als industriebouw.

De nodige apparatuur

Bij de firma ITM bvba in Wuustwezel hebben ze alle nodige apparatuur om metaalwerken voor woningen en industriegebouwen tot een goed einde te brengen. Samen met u of uw architect bekijken zij de plannen en gaan ze voor het gewenste eindresultaat. Bespreek de stijl die u wenst, van robuust tot elegant, en laat u verrassen door de constructies die op maat worden vervaardigd. Hebt u interesse in metalen constructies? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina. Vraag zeker ook naar uw gratis en vrijblijvende prijsofferte.