Inox design werken

Inox design werken in Wuustwezel
ITM bvba

Bent u op zoek naar de specialist in inox design werken in Wuustwezel? Dan bent u bij ITM bvba aan het juiste adres. Deze firma heeft jarenlange ervaring in het verwezenlijken van metalen constructies zoals stalen trappen en deuren, balustrades en meubelen. Aarzel niet en neem contact op voor meer informatie of het bespreken van uw plannen!

Meer dan 20 jaar ervaring

Al meer dan 20 jaar lang maakt ITM bvba uit Wuustwezel stalen deuren, trappen, balustrades, loopbruggen, meubelen, terrassen, logo’s, belettering en andere metalen constructies. Alles wordt door de goed opgeleide vakmannen gemaakt in een eigen atelier en met de nodige apparatuur. Elk ontwerp zal volledig op maat van de klant en volgens het voorgelegde ontwerp vervaardigd worden.

Nodige ontwerpen

In de ruime toonzaal kan u alvast wat inspiratie opdoen en de verschillende materialen, afwerkingen en kleuren bekijken. Nadat de vakmannen gepolst hebben naar uw wensen, maken zij met veel plezier een vrijblijvende offerte voor u op.

Als u besluit met ITM bvba in zee te gaan, maken ze ook altijd eerst de nodige ontwerpen. Pas nadat deze door u werden goedgekeurd, gaan zij over tot de productie. Vervolgens leveren ze alles aan huis en zorgen ze voor een feilloze plaatsing.

Uitstekende service

ITM bvba biedt een uitstekende service en werkt zeer flexibel. De ambitieuze, gedreven medewerkers staan garant voor een persoonlijke opvolging van elk project, met een zorgvuldige afwerking. Hebt u interesse in inox design werken? Neem dan contact op via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina. U wordt met plezier verder geholpen door het professionele team.

ITM bvba

Stalen Deuren

Voor het plaatsen van stalen deuren kan u beroep doen op ITM bvba in Wuustwezel. Stijlvol, luxe uitstraling en toepasbaar in eender welk interieur.

Metalen Trappen

Voor stalen trappen in Wuustwezel bent u bij de firma ITM bvba aan het juiste adres. Zij maken uw wenteltrappen en spiltrappen tot in de perfectie.

ITM bvba
ITM bvba

Balustrades

Voor veilige en sterke balustrades en trapleuningen kan u beroep doen op ITM bvba in Wuustwezel. Ze wordt op maat gemaakt en vervaardigd uit staal of inox.