Veilige balustrades en trapleuningen

Buiten stalen deuren en stalen trappen, kan u ook opteren voor afsluitingen in metaal. Voor uw balustrades in Wuustwezel kan u beroep doen op ITM bvba. Zij maken uw trapleuningen op maat en voorzien uw woning, terras en mezzanine van stevige balustrades zodat er een open, maar toch zeer veilige ruimte wordt gecreëerd.

Trapleuningen

Hebt u een trap maar is er nog geen veilige leuning aanwezig? Wilt u een trapleuning die volledig past bij het materiaal van de treden? Maak dan een afspraak bij ITM bvba in Wuustwezel en bespreek uw wensen, verwachtingen en budgetten. De trapleuningen kunnen gemaakt worden in staal of inox voor het beste, stevigste en meest duurzame eindresultaat. Vervolgens kiest u de onderdelen, afwerkingen en de materialen zelf. Hebt u totaaladvies nodig of bent u nog niet volledig overtuigd van de stijl die u wenst? Bespreek dit dan met het professioneel team en laat u bijstaan in het maken van uw keuze.

Balustrades

Heeft u een open hal? Of woont u in een loft met een mezzanine? Is uw terras nog niet veilig afgesloten? Dan kan u opteren voor de plaatsing van balustrades waar nodig. Door deze in staal te vervaardigen, kiest u voor duurzaamheid én stevigheid. Op die manier kan u uw kinderen met een gerust hart laten spelen zonder u zorgen te moeten maken voor de hoogtes. De stevige balustrades worden op maat gemaakt en bieden de kwaliteit die nodig is voor een lang en sterk eindresultaat volledig naar wens en in de stijl die bij uw woning past.

Hebt u interesse? Of wilt u ook eens de mogelijkheden voor stalen deuren, balustrades of andere metaalwerken bekijken? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina. Vraag ook naar uw vrijblijvende prijsofferte.